kerstbuffet.jpg

Programma Kerstvaarten 2019

17:00 uur

MS de Jordaan ligt klaar voor de ontvangst van u en uw gasten bij Steiger 14 achter het Centraal Station te Amsterdam. U wordt ontvangen met een aperitief met lekkere borrelhappen zoals de Amsterdamse Bitterballen, nieuwe haring en het echt Amsterdamse tafelzuur met o.a. kaas en ossenworst. 

17:30 uur

MS de Jordaan gooit haar trossen los om koers te zetten richting de  skyline van Amsterdam. Onze vaste huisartiesten Luc Meijer of Eddie & Gyllian zetten de toon met een medley van typisch Amsterdamse meezing liedjes, bekend bij jong- en oud.

De bemanning zorgt de hele avond voor genoeg te drinken en het is tijd voor de eerste ronde Muziek-bingo! En net zoals bij een échte Bingo, ook hier kan wat gewonnen worden..

18:30 uur

Tijd voor écht voedsel; eerst een warm soepje Heldere Ossenstaartsoep (met madeira) of Romige kervelsoep. Gevolgd door het uitgebreide, Kerst Specialiteitenbuffet met Gevulde Varkenshaas medaillons met champignon roomsaus, Wildragout met een stamppot van pastinaak en peer, Volendammer visschotel naar grootmoeders recept, Gegratineerde kaas-aardappeltjes & Puree, Haricots Verts, Stoofpeertjes en diverse Salades met heerlijke dressings.

20:00 uur

De Kerstman presenteert hoogstpersoonlijk het Grand Dessert met diverse ijssoorten, vers fruit, chocolade mousse, heerlijke taart en slagroom.

En dan is het tijd voor Nederlandse- én Engelstalige muziek. Meezingen, heerlijk dansen, polonaise, inhaken? We beloven u, het wordt één groot feest! 

21:30 uur

Helaas weer terug bij Steiger 14.