vuurwerk amsterdam.jpeg

Programma Over The Top Oud & Nieuw 2019

21:00 uur

MS de Jordaan ligt klaar voor de ontvangst van u en uw gasten bij Steiger 14 achter het Centraal Station te Amsterdam. U wordt ontvangen met een aperitief met lekkere borrelhappen zoals de Amsterdamse Bitterballen, nieuwe haring en het echt Amsterdamse tafelzuur met o.a. kaas en ossenworst. 

22:00 uur

MS de Jordaan gooit haar trossen los om koers te zetten richting de  skyline van Amsterdam. Luc Meijer en DJette Yvonne zetten de toon met een medley van typisch Amsterdamse meezing liedjes, bekend bij jong- en oud.

De bemanning zorgt de hele avond voor genoeg te drinken en er is óók vanavond tijd voor de enige échte Amsterdamse Muziek-bingo! En net zoals bij een échte Bingo is er vanavond een wel heel bijzondere ‘hoofdprijs’!

Onderweg komen er uit de kombuis een keur aan lekkers, stevig soepje, cruditees, gevuld pasteitje, lekkere kaasjes enzovoorts… onze scheepskok gaat zijn beste beentje voorzetten want het is tenslotte maar één keer per jaar Oud & Nieuw.

23:45 uur

MS De Jordaan heeft een mooi plaatsje gevonden om samen het grote vuurwerk op het IJ te kunnen gaan bekijken. We nemen even de tijd, de bemanning incluis, om stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2020, het jaar van SAIL Amsterdam, het grootste nautische evenement van de wereld waar MS De Jordaan ook weer acte-de-presence zal geven.

00.00 uur

Tijd voor champagne, knuffels en goede wensen en natuurlijk het spectaculaire grote vuurwerk op het IJ!

En daarna is het tijd voor Nederlandse- én Engelstalige muziek. Meezingen, heerlijk dansen, polonaise, inhaken? We beloven u, het wordt één groot feest! 

02:00 uur

Helaas weer terug bij Steiger 14.