Sail_amsterdam_rood_thin.png

Van 12 t/m 16 augustus 2020 vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor prestigieuze Tall Ships, het varend erfgoed en marineschepen. Waar kinderdromen tot leven komen en waar met alle (inter)nationale schepen een wereld in onderlinge verbondenheid getoond wordt. Van de SAIL-In tot de innovatieve havens, van de podia met (inter)nationale artiesten tot de Amsterdamse initiatieven: SAIL Amsterdam 2020 verbindt jou met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld!

MS De Jordaan is met haar geliefde Amsterdamse entertainment en hun muzikale ‘Ode aan Amsterdam’ ook met SAIL 2020 feestelijk aanwezig met maar liefst 4 vaarten per dag, inclusief de ouderenvaarten i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds! Vaar je mee?

SAIL%2BIN.jpg

SAIL IN

Woensdag 12 augustus 08.30 tot 15.00 uur

€ 250,00 p.p. ALL IN*

Daar hebben we weer 5 lange jaren op moeten wachten!

’s Ochtends vroeg varen we naar de start van de Sail parade nabij de sluizen van IJmuiden. Duizenden schepen verwelkomen de Tall Ships, Windjammers en Marine-schepen. Het wordt een flottielje om U tegen te zeggen! Onderweg komt er uit de kombuis een ruime keuze aan lekkernijen en zorgen wij voor een stevig Schippersbuffet. Ons geliefde Amsterdams entertainment zet de muzikale toon! Het zal u aan niets ontbreken.

* Inclusief vaartocht met de arriverende tall-ships van IJmuiden naar Amsterdam - alle dranken (Hollands assortiment) - koffie/thee met gebak bij ontvangst - hét Jordanese Schippers-SAIL-lunch buffet - Amsterdams entertainment met de muzikale ‘Ode aan Amsterdam’ én afdracht SAIL organisatie

* Exclusief BTW

MSJ Middagvaart.jpg

SAIL OUT

Zondag 16 augustus - 11.00 tot 16.00 uur

€ 225,00 p.p. ALL IN*

Het is weer over en voorbij….

Zondag 16 augustus 2020 gaan de vijftig tall ships weer huiswaarts. Velen willen de Intocht van SAIL niet missen, maar de Uittocht doet qua spektakel niet onder voor de SAIL IN! De prachtige schepen, die afscheid nemen van 5 dagen Amsterdam, zullen wij met MS de Jordaan uitgeleide doen. Over 5 jaar hopen wij ze weer terug te zien en zullen we ze wederom met veel egards ontvangen!

* Inclusief vaartocht met de vertrekkende tall-ships naar IJmuiden - alle dranken (Hollands assortiment) - hét Jordanese Schippers-SAIL-lunch buffet - Amsterdams entertainment met de muzikale ‘Ode aan Amsterdam’ én afdracht SAIL organisatie

* Exclusief BTW

 
Drukte op water.jpg

SAIL OCHTENDVAART

Donderdag, Vrijdag en Zaterdag
08.30 tot 11.00 uur

Sponsorvaarten i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds

Ook in 2020 heten wij i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds en dankzij gulle sponsors ouderen van harte welkom voor een SAIL-vaart tijdens de rustige ochtend-uren.

SAIL ontwaakt! Bemanningen starten met hun werkzaamheden en brengen de schepen weer op orde. Een fantastisch moment om in alle rust te genieten van een heerlijke ontbijttocht met MS de Jordaan en de bedrijvigheid in de havens. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie met verse croissantjes, versgebakken broodjes, heerlijk beleg en verse sinaasappelsap komt Sail pas echt tot leven.

SAIL middgvaart.jpg

SAIL LUNCHVAART

Donderdag, Vrijdag en Zaterdag
12.00 tot 15.00 uur

€ 125,00 p.p. ALL IN*

Het wordt al drukker op het water. Grote en kleine schepen, pieremachochels en een enkele drijvende badkuip kiezen het ruime sop. Het wordt dringen voor de doorvaart naar de IJ-Haven! We zien indrukwekkende Tall Ships, drijvend erfgoed en Hollands glorie, dé Marine. Een fantastisch moment om SAIL vanaf het water te beleven. Inclusief een stevig schippersbuffet uit de kombuis en alle drankjes Hollands assortiment.

* Inclusief vaartocht door SAIL gebied met bezoek aan de IJ-haven - alle dranken (Hollands assortiment) - hét Jordanese Schippers-SAIL-lunchbuffet - Amsterdams entertainment met de muzikale ‘Ode aan Amsterdam’ en afdracht SAIL organisatie

* Exclusief BTW

 
01a.jpg

SAIL BitterBallenvaart

Donderdag, Vrijdag en Zaterdag
16.00 tot 19.00 uur

€ 150,00 p.p. ALL IN*

Tijdens Sail vaart MS de Jordaan iedere dag om 16.00 uur uit met de BitterBallenvaart. Een gezellige borrelvaart met familie, kennissen of zakenrelaties tijdens werelds grootste nautisch evenement is een ervaring om nooit meer te vergeten.

Het begint al aardig te krioelen op het water en links en recht klinken onvervalste schipperskreten tegen de landrotten die er niets van begrijpen op het water.

De Amsterdamse artiesten op MS De Jordaan laten ook tijdens deze vaart van zich horen, o.a. met de inmiddels beroemde ‘Ode aan Amsterdam’ waar iedereen luidkeels aan mee mag doen!

* Inclusief vaartocht door SAIL gebied met bezoek aan de IJ-haven - ab (Hollands assortiment) - borrelhappen & bitterballen - Amsterdams entertainment met de muzikale ‘Ode aan Amsterdam’ en afdracht SAIL organisatie

* Exclusief BTW

SAIL Vuurwerk.jpg

SAIL AVONDVAART

Woensdag, Donderdag, Vrijdag én Zaterdag
20.00 tot 00.00 uur

€ 225,00 p.p. ALL IN*

Op MS De Jordaan is het tijdens alle vaarten FEEST met hoofdletters maar eerlijk is eerlijk, de avondvaart spant de kroon. ‘s Avonds zijn de Tall Ships feeëriek verlicht en wie wil nou niet het imposante vuurwerk zien?

Op het bovendek en de gangboorden van MS De Jordaan kan je alles heel goed zien en genieten van het grote meezing en dansfeest dat onze échte Amsterdamse zangers en zangeressen er van maken.

Uit de kombuis komt hét SAIL Schippersbuffet en uit het Amsterdams café alle dranken om de keel gesmeerd te houden.

De avondvaarten van MS De Jordaan zijn enorm gewild, ben er daarom snel bij want op = op!

* Inclusief vaartocht door SAIL gebied met bezoek aan de IJ-haven - alle dranken (Hollands assortiment) - hét Jordanese Schippers-SAIL-buffet - Amsterdams entertainment met de muzikale ‘Ode aan Amsterdam’ en afdracht SAIL organisatie

* Exclusief BTW

Bekijk hier de foto’s van Sail 2015 vanaf MS de Jordaan!