SingAlong 001.jpg

Programma Sing Along Vaart

18:30 uur

MS de Jordaan ligt voor u klaar om aan te monsteren bij Steiger 14 achter het Centraal Station te Amsterdam.

18:45 uur

MS de Jordaan gooit haar trossen los om koers te zetten richting de Amstel via het Oosterdok en de Nieuwe Herengracht voor dé enige échte 'Sing Alongvaart'.

Al varend en zingend langs mooie plekjes van Amsterdam kiezen de gasten zelf een lied uit de liedjesbundel met meer dan 120 Nederlandse levensliederen, pareltjes, smartlappen en tranentrekkers. Tijdens de tocht ga je helemaal uit je dak bij een 3 uur durende theatershow gepresenteerd door de ongekroonde koning van de Sing Along - Martin Spee. Martin zet in, dirigeert het “koor” en vermaakt je met melige dialogen en zotte verhalen. Aan de voet van de mooie Wester, Hij was maar een clown, Huilen is voor jou te laat, De glimlach van een kind, Daar in dat kleine café aan de haven, Oerend Hard, Ketelbin- kie, Zij gelooft in mij, De Zuiderzeeballade, Oh Johnny, Als de klok van Arnemuiden. Het is maar een kleine greep uit de overbekende titels die langs kunnen komen. 

Meezingen of “Sing-a-longen” is lachen, gezond, verslavend, ontspannend, besmettelijk en bovendien.......zing je vals... dan is er geen man overboord!

Onderweg is van alles te zien en te beleven. De prachtige gebouwen van de Hermitage, theater Carré en het Amstel-hotel. Of de Magere Brug en de de Hogesluis. Is het mooi weer? Dan naar buiten het bovendek op! Zingen we met zijn allen gewoon door! Het krioelt letterlijk van de bootjes en pieremachochels. En wie heeft het meeste bekijks? :-)...

ca. 21:30 uur

Helaas weer terug bij Steiger 14.